Vacatures

Hieronder vind je onze vacatures

Coördinator ontwikkelgroep Ondernemen

Door het vertrek van de coördinator Ondernemen zijn we met ingang van dit schooljaar op zoek naar een nieuwe coördinator. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan het functieprofiel via deze link. Stuur je motivatie en cv naar info@examenplatformuv.nl ter attentie van M. Couvreur.

Coördinator ontwikkelgroep Haarverzorging

Door het vertrek van de coördinator Haarverzorging zijn we met ingang van dit schooljaar op zoek naar een nieuwe coördinator. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan het functieprofiel via deze link. Stuur je motivatie en cv naar info@examenplatformuv.nl ter attentie van M. Couvreur.

Ontwikkelgroep Schoonheidsverzorging

Voor de ontwikkelgroep Schoonheidsverzorging zijn we voor dit schooljaar op zoek naar nieuwe leden die zich willen aansluiten. Ben je een vakinhoudelijke professional? Bekijk dan het functieprofiel via deze link. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie en cv naar info@examenplatformuv.nl ter attentie van M. Couvreur.

Ontwikkelgroep Haarverzorging

Voor de ontwikkelgroep Haarverzorging zijn we voor dit schooljaar op zoek naar nieuwe leden die zich willen aansluiten. Ben je een vakinhoudelijke professional? Bekijk dan het functieprofiel via deze link. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie en cv naar info@examenplatformuv.nl ter attentie van M. Couvreur.

Ontwikkelgroep Ondernemen

Voor de ontwikkelgroep Ondernemen zijn we voor dit schooljaar op zoek naar nieuwe leden die zich willen aansluiten. Ben je een vakinhoudelijke professional? Bekijk dan het functieprofiel via deze link. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie en cv naar info@examenplatformuv.nl ter attentie van M. Couvreur.

Klankbordleden

Wil je graag een bijdrage leveren aan de vakinhoudelijke kwaliteit van examens en toetsten? Je geeft dan vakinhoudelijke feedback op examens en zorgt dat deze aansluiten bij het kwalificatiedossier, examenoverzicht, niveau, branche en uitvoerbaarheid op school en in BPV-bedrijven. Wil je meer weten? Bekijk dan het functieprofiel via deze link. Stuur je motivatie en cv naar info@examenplatformuv.nl ter attentie van M. Couvreur.