Helpdesk technische vragen

Voor alle technische vragen over de inrichting en het gebruik van REMINDO TOETS en EXAMENPLATFORM ONLINE is er per direct een helpdesk actief. Het Examenplatform UV is een samenwerking gestart met ExamAssist met als doel de hele week bereikbaar te zijn voor alle aangesloten scholen.

De helpdesk is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur bereikbaar. Voor dringende technische vragen kun je bellen naar 085-1145413. Technische vragen die geen haast hebben kunnen gemaild worden naar examenplatformuv@examassist.nl

Alle vragen over de inhoud van de examens, de matrijzen, de examenoverzichten, documenten en kwalificaties kunnen gesteld blijven worden aan het examenbureau. Het examenbureau is bereikbaar door te bellen naar 085-1305481 of door dit contactformulier in te vullen.
Door de toevoeging van de helpdesk is het vragenuur wat iedere dinsdag plaatsvond per direct gestopt.
Oproepen en/ of berichten rechtstreeks naar het telefoonnummer van de examenbureau manager worden niet meer beantwoord.